gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

LUMINIZE

ALL OR NOTHING

Label: STARGATE
Releasedatum: 18-02-2016
Herkomst: NL
Item-nr: 3523092
EAN: 0859716347127
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Luminize gaat voor alles of niets. Matilda, Marcela, Irena en Tea hebben alles achter zich gelaten om hun droom na te jagen; internationaal doorbreken en de wereld veroveren met hun energieke rocksongs en de lol die zij hebben als ze muziek maken. Als de meiden het podium op stappen stralen zij als een viereenheid een energie uit waar niemand om heen kan. Ze geven ‘luminization’ een geheel nieuwe betekenis. ‘All Or Nothing’ is de titel van het debuutalbum dat Luminize in 2016 aan het publiek presenteert.

De meiden van Luminize worden geïnspireerd door poprock powervrouwen als P!nk, Gwen Stefani, Kelly Clarkson en Hayley Williams.
Matilda, Marcela, Irena en Tea zijn alle vier rasmuzikanten die met een flinke dosis vrouwelijke energie een stevig potje kunnen rocken. Samen met producer Holger Schwedt (Bløf, Di-rect, Anouk en Go Back To The Zoo) hebben ze hun rocksound naar een hoger niveau getild. De urgentie en energie die de meiden uitstralen tijdens hun live shows klinken ook door op album ‘All Or Nothing’. De elf songs laten je rocken, verliefd worden en sporen je aan het beste uit jezelf te halen.

De muziek van Luminize heeft nog voor de album release al het nodige stof doen opwaaien. De band speelt in thuisland Kroatië en in Nederland op grote podia en festivals. Singles ‘Get It Back’ en ‘Kill It With Love’ hebben geleid tot internationale deals met Universal Music, AT Bookings en X-Level. Luminize speelde het afgelopen jaar onder andere op Parkpop en Bospop en is te horen geweest bij Radio Veronica, Radio 538 en 3FM.

Tracklist
1. Done With You
2. Get It Back
3. All Or Nothing
4. Guess Who’s Wrong
5. Love Takes No Prisoners
6. Kill It With Love
7. Goo Goo
8. Fuck You
9. Damn It
10. Chemical Love
11. The Other Side




Door Redactie op 2016-03-01

nieuwsbrief