gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

ZIGTEMA, WIEB

THE YEARS

Genre: Pop & Rock
Releasedatum: 27-04-2017
Herkomst: NL
Item-nr: 3685487
EAN: 8438476171900
Levertijd: Levertijd: Onbekend

Recensie

ACTIE! Bij aanschaf van de Wieb Zigtema album in onze winkels of online krijg je de cd van The Rousers cadeau! Het album van The Rousers op cd is niet los te koop!

Wieb Zigtema live in de winkels:
28 mei aanvang 16.30 Apeldoorn

Mini-album van Wieb Zigtema (The Rousers) op Concerto Records!


Met het akoestische mini-album The Years meldt Wieb Zigtema zich, na de re-release afgelopen december 2016 van The Rousers – A Treat Of New Beat, zich weer als zanger en liedsmid. The Rousers, The Thought en Shoot The Moon zijn een aantal namen van bands waar Wieb Zigtema onderdeel van was. Namen uit het verleden, maar die nog immer weerklank vinden in de canon van de Nederlandse alternatieve popmuziek. Zigtema is altijd blijven schrijven, een singer-songwriter pur sang. En nu komt hij dus op de proppen met dit kleine soloalbum, The Years. Een bijna verstild album in een voornamelijk akoestische setting. The Years wordt uitgebracht op het Concerto label. Tien liedjes met een speelduur van nog geen 23 minuten, waarbij Wieb wordt bijgestaan door o.a. Tim Knol, Jeroen Tenty, Eric Lensink & Jan van der Smit.

nieuwsbrief