gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

TLC

TLC

Genre: Hiphop & Soul
Label: COOKING VINYL
Releasedatum: 30-06-2017
Herkomst: NL
Item-nr: 3704866
EAN: 4018939322175
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

Het langverwachte nieuwe album van TLC, simpelweg TLC getiteld, is nu uit. De iconische meidengroep deelde eerder al de nieuwe track Way Back (feat. Snoop Dogg) en bracht afgelopen vrijdag de nieuwe single Haters uit. Het is het eerste nieuwe materiaal in vijftien jaar en zoals Tionne ‘T-Boz’ Watkins en Rozonda ‘Chilli’ Thomas in de openingszin van Way Back al zingen: ‘it’s been a long, long time coming’. Het geluid van TLC anno 2017 is niet alleen een reflectie en gevolg van de bij vlagen turbulente geschiedenis, maar zeker ook het geluid van een groep die vooruit kijkt. Na het tragische overlijden van Lisa ‘Left Eye’ Lopez in 2002 is TLC lange tijd uit het publieke oog geweest. Om een nieuw album op te nemen werd een Kickstarter-campagne opgestart, met Katy Perry als een van de eerste donateurs, de best gefinancierde Kickstarter-campagne aller tijden.
In 2016 stond TLC voor het eerst als duo op het podium tijdens een select aantal shows in uitverkochte arena's in Japan waarbij het nieuwe materiaal, naast wereldhits als Waterfalls, No Scrubs en Creep, met veel gejuich werd ontvangen.

Tracks

Disc 1
1. No Introduction
2. Way Back Ft. Snoop Dogg
3. It's Sunny
4. Haters
5. Perfect Girls
6. Interlude
7. Start A Fire
8. American Gold
9. Scandalous
10. Aye Muthafucka
11. Joy Ride
12. Way Back Ft. Snoop Dogg (Extended)

nieuwsbrief