gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

HAAR, ALBERT

WINDOW OF MY EYES 75 JAAR CUBY HARR

Genre: Reissues
Label: WBOOKS
Releasedatum: 18-01-2016
Herkomst: NL
Item-nr: 3505728
EAN: 9789462581241
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Op 12 februari zal Albert Haar zijn boek ‘ Window of my Eyes, 75 jaar Harry Muskee ‘ in Plato Groningen presenteren en gaat zijn favoriete plaatjes draaien. Aanvang 16.00 u.


Window Of My Eyes is een belevingsboek waarin thematisch, aan de hand van bijzondere foto’s en anekdotes, een beeld ontstaat van het leven en werk van Harry Muskee. Daarbij wordt niets over het hoofd gezien: opgroeien in het Nederland van na de oorlog, de invloed van Amerikaanse blueszangers en The Beat Generation, de eerste platen van Cuby + Blizzards, de successen, de legendarische boerderij in Grolloo en de soms wankele relatie met bandleden. Ook bevat het boek de complete discografie van de band. In 2016 zou Harry ‘Cuby’ Muskee zijn vijfenzeventigste verjaardag hebben gevierd. Reden genoeg voor dit boek, dat in samenwerking met de gelijknamige tentoonstelling in het Drents Museum verschenen is. Daarbij genieten tentoonstelling en boek een aantal bekende ambassadeurs, waaronder Johan Derksen, Huub van der Lubbe en Daniel Lohues. Window Of My Eyes is een overzichtelijk naslagwerk voor fans, maar ook een uitstekende introductie voor nieuwkomers in de wereld van Harry Muskee en Cuby + Blizzards. Het boek is een respectvolle overzichtsuitgave over een Drentse band die onlosmakelijk is verbonden met de Nederlandse muziekgeschiedenis.

nieuwsbrief