gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

VILE, KURT

BOTTLE IT IN -COLOURED VINYL-

Genre: Pop & Rock
Label: MATADOR
Releasedatum: 12-10-2018
Herkomst: NL
Item-nr: 3889409
EAN: 0744861114680
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

INDIE ONLY - GATEFOLD , COLOURED VINYL



Kurt Vile, de man met de electric gitaartunes binnen The War On Drugs die onlangs opende voor Neil Young. Moeilijk om voor te stellen dat deze persoon een grote introductie nodig heeft want voor wie is hij nog onbekend?
Zijn 4e solo album Smoke Ring for My Halo, bracht Vile in een breder licht van bekendheid waarbij de albumcover evenzo tempting is als de inhoud zelf. Bottle It In, die Vile uit heeft gebracht onder Matador Records, is een album die precies goed getimed is voor dit seizoen, de klassieke Kurt Vile stem en sounds die je warm houden tijdens het vallen van de bladeren en je zo begeleiden naar de naakte waarheid van de stam. Naar Vile’s eigen zeggen zijn best gecreerde album so far. Dertien tracks, een classic albumcover, samenwerkingen met Warpaint’s Stella Mozgawa en psychedelic rocker Cass McCombs. You name it! Het is er allemaal. En het beste is, dat Vile op tour gaat en op 01 november neerdaalt in ons Paradiso, Amsterdam. Niet gaan is een gemiste kans.



nieuwsbrief