gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Deze uitgave bevat twee series uit de succesvolle reeks Kijken in de Ziel van Coen Verbraak: Wetenschappers en Schrijvers. Kijken in de ziel: wetenschappers over werken aan de grenzen van het weten en zoeken naar de wetten van de waarheid. In deze serie praat Coen Verbraak met toonaangevende wetenschappers: natuurkundige Robbert Dijkgraaf, primatoloog/etholoog Frans de Waal, wiskundige Ionica Smeets, hersenonderzoeker Jeroen Geurts, landbouwexpert Louise Fresco, epidemioloog Roel Coutinho, kankeronderzoeker Hans Clevers, voedingsdeskundige Martijn Katan, econome Barbara Baarsma, filosoof/psychiater Damiaan Denys, psycholoog Marcel Zeelenberg en classica Ineke Sluiter.
Hoe schrijf je een roman? Wat gebeurt er tijdens het schrijven in je hoofd? En heb je als schrijver het recht om over alles en iedereen in je naaste omgeving te schrijven? Adriaan van Dis, Arnon Grunberg, Kristien Hemmerechts, A.F.Th. van der Heijden, Kees van Kooten, Saskia Noort en Jan Siebelink praten met Coen Verbraak over hun vak en zichzelf.

nieuwsbrief