[Concerto] instore-agenda 1 t/m 3 juli
 
Full Image
yd2

TENFOLD

VRIJDAG 1 JULI - 16:30

Tenfold is het alias van Tineke Hussaarts. Zij speelt folky liedjes met een bitterzoete en melancholieke ondertoon. Gelukkig houdt ze van een knipoog. Hierin lijkt ze een beetje op haar mannelijke evenknie Lucky Fonz III. Tenfold zal eind augustus ook optreden op het Concerto-podium op het Amsterdam Woods festival. Meer daarover hieronder.

www.iamtenfold.com
yd2

CONCERTO-PODIUM OP AMSTERDAM WOODS!

Eind augustus vind het Amsterdam Woods festvial plaats met o.a. Eefje de Visser, Ultimate Painting, My Baby en PAUW op het programma. Er komt ook  een heus Concerto-podium waar nieuw Nederlands talent te zien zal zijn!!! Enkele namen die op het "Concerto Spruit Podium" gaan optreden: Jeangu Macrooy, Marle Thomson, La Corneille en Tenfold.

www.amsterdamwoods.nl 

[WINACTIE]

We mogen 2x2 dagkaarten verloten!
Kijk snel op onze Facebook-pagina
yd2

THE JIG

ZATERDAG 2 JULI - 16:00

The Jig is een 7-koppig funk collectief uit Amsterdam dat onversneden eigen werk brengt. De band is een van de weinige echte funk groepen, een instrumentale groove machine met een rock & roll attitude, bekend om zijn krachtige en opwindende live shows. Het nieuwe album Proximo Disco is nu uit en zaterdag presenteert de band het op ons podium!

www.thejig.nl
yd2

ESTHER & MATEUSZ

ZONDAG 3 JULI - 16:00

Vlaamse zangeres Esther van Hees en Poolse gitarist Mateusz Pulawski leerden elkaar kennen in 2012 op een jamsessie in Amsterdam. In de zomer van 2015 namen ze hun eerste album op in Parijs, 's nachts en met de ramen open, waardoor het album doordrenkt is van de Parijse sfeer waar de 2 muzikanten zo van houden. Het album 'What's hard to find' is een mix van jazzstandards en eigen werk met als thema de zoektocht naar de liefde. Het album ontving meerdere lovende recensies van de Nederlandse jazzpers.

www.facebook.com/EstherandMateusz
yd2