Programma Concerto podium november
 
Full Image
Beste mensen,

In deze nieuwsbrief vind je de agenda voor het Concerto podium in november met optredens van Mitch Rivers, Money & The Man, Bernard Hering, Grand East, The Avonden en meer. 

Vrijdag 9 november vanaf 9:15 is de nieuwe versie van The White Album van de Beatles voor het eerst bij ons te koop en dat vieren we met een heel bijzonder optreden van The Analogues!
Full Image

The Beatles - White Album release

Vrijdag 9 november - 9:15

Vrijdag 9 november vanaf 9:15 is de nieuwe versie van The White Album voor het eerst bij ons te koop en dat vieren we in het cafe van Concerto met een heel bijzonder optreden van The Analogues! Concerto Koffie maakt o.a. een speciale"white chocolate cheesecake" en we draaien de release over de speakers in het cafe. Dan vanaf 11:00 speelt de Beatles tributeband the Analogues nummers van het White Album op ons podium! Mis het niet! 

Iedereen op die ochtend the White Album bij ons aanschaft krijgt zolang de voorraad strekt van ons het volgende:

-Toegang tot het optreden van the Analogues. 
-Platenbon van 5 euro 
-Setje postcards
-Poster
Full Image

The Analogues

Vrijdag 9 november - 11:00

Op vrijdag 9 november vanaf 9:15 is de nieuwe 50th anniversary versie van de Beatles klassieker 'the White album' voor het eerst bij ons te koop. Die ochtend is ook een uniek semi akoestisch optreden van The Analogues. Let op voor deze instore geldt alleen toegang voor degenen die het White album aanschaffen! 
Full Image

John Lennon foto-expositie

November Beatles maand! Kom even een kijkje nemen naar onze fraaie John Lennon foto-expositie die de komende tijd in het cafe van Concerto hangt! 
Full Image

Money & The Man

Vrijdag 9 november - 17:00

Door de eeuwen heen zijn mannen geen mannen meer en is geld geen geld meer. De popmuziek word elk jaar verschrikkelijker en computers zullen de wereld overnemen. Het Zwolse garage-blues duo Money & The Man is hét nieuwste medicijn tegen de bovenstaande klachten. Bij de intense liveshows laat dit duo zien hoe muziek ooit bedoeld was, waarbij het zweet je om de oren vliegt. Luister hier naar nummers van het nieuwe album.
Full Image

Rilan & The Bombardiers 

Zaterdag 10 november - 16:00

Rilan & the Bombardiers wordt gekenmerkt door zijn eclectische stijl van pop, funk, rap, rhythm-and-blues. De energieke liveshow en de charismatische en unieke performance van frontman Rilan zorgen ervoor dat je een optreden niet snel vergeet. Vers terug en geïnspireerd door New York hebben ze nu hun debuutalbum “Afro Dite” uitgebracht.
Full Image

The Burghers

Zondag 11 november - 16:00

Niels de Wit, veteraan van een stuk of wat Hoornse tussen punk en pop in liggende bands (Johan, Electric Tears e.v.a.) richtte met vriendin Simone Mansveld de BURGHERS op als naspeelprojekt voor de lol: lekker tweestemmig favoriete Buzzcocks/ Rousers/ Flamin' Grooviesliedjes zingen en spelen. Het resultaat kan zich meten met zowel de vorige bands waar Niels en medeBurghers in speelden als de aanleveraars van de covers waar het mee begon: pakkende powerpop met stuwende gitaar, pittige samenzang, knorrende bas en ADHD-drums.
Full Image

Maurice van Hoek

Vrijdag 16 november - 17:00

Het album Traveling Man van Maurice van Hoek gaat over de reizen die je maakt in je persoonlijke ontwikkelingen. Over de zoektocht naar liefde, maar ook de pijn die dat soms met zich mee kan brengen. Het album neemt je mee in het leven van Maurice van de afgelopen twee jaar, waarin van Hoek onder meer geïnspireerd werd door de seventies countryfolk van The Eagles en James Taylor. 
Full Image

Concerto's Blossom Sessions n.2

Zaterdag 17 november van 13:00 tot 17:00

Op 17 november vindt de tweede Blossom Sessions plaats! Ontdek nieuwe muziek van eigen bodem, met deze keer de volgende bands: 
August > Rijke, melodieuze songs met een scherp randje
The Klittens > Geïnspireerd door feministische punk en een DIY attitude.
De Breek > Nederlandstalige indiefolk met een hoofdrol voor samenzang
Rose Doolan met band > Singer songwriter uit Amsterdam met Ierse roots
Full Image

The Avonden

Zondag 18 november - 16:00

The Avonden kennen drie akkoorden, de waarheid en zijn o.a. beïnvloed door The Velvet Underground ten tijde van 'The Velvet Underground'. Het semi-akoestische, semi-solo vier-sterrendebuut (de Volkskrant) 'Nachtschade' verscheen in 2016, en in november kwam de opvolger 'Wat een cirkel is' uit op Subroutine Records (het meest excellente platenlabel in Nederland). Liveshows zijn een afwisselend ontroerende en opwindende, prachtige puinhoop. 
Full Image

Mitch Rivers

Vrijdag 23 november - 17:00

Mitch Rivers (27) schrijft soulvolle folk & americana liedjes, gekenmerkt door zijn vertederende stemgeluid. Onder al die pastorale pracht sluimert echter een hongerige, rusteloze ziel. Zijn komende plaat mijmert tussen het vluchtige stadsleven en de open, uitgestrekte vlaktes. De in Haarlem wonende muzikant speelde ooit in punkbands, maar raakte steeds verder in de ban van artiesten als Otis Rush, Jonathan Wilson en Ray LaMontagne. Zijn muziek sijpelt uit de poriën van de ziel: naakt, goudeerlijk, sexy en kwetsbaar. De blues blijft als waakzame schim hangen binnen de onberispelijke arrangementen van Rivers en zijn band. 
Net verschenen is het album Restless Soul, Heartless City
Full Image

Bernard Hering

Zaterdag 24 november - 15:00

Al op jonge leeftijd was Bernard Hering bezig met muziek, en nadat hij twee akkoorden onder de knie had schreef hij zijn eerste liedje. Hij verkende vele genres, maar in de oprechte taal van America vond hij zijn stem. Krachtig en kwetsbaar.
Aangetrokken door dit genre reisde hij naar Amerika om op diverse open podia te spelen en muziek te maken. “Ik moest mijn droom achterna en mijn eigen stem vinden. Dat gebeurde daar.” aldus Bernard. Het resultaat is lovende reacties na zijn optreden in een uitverkochte Paradiso ter ere van de verjaardag van Bruce Springsteen, en nu het album ’Pioneer Avenue‘ via Concerto Records. 
Full Image

The Grand East

Zondag 25 november - 15:00 

Een ballon die elk moment kan knappen. Bol van de onderhuidse spanning. Zo klinkt het nieuwe album van The Grand East getiteld ’What a Man‘ dat is geboren uit een samenwerking van vijf eigenzinnige muzikanten die ieder hun eigen feel en sound meebrengen, met inspiraties die uiteenlopen van Kendrick Lamar tot Radiohead, van Tom Waits tot The Who. Voor ’What a Man‘ houdt The Grand East alles in eigen hand. Ze brengen het uit op hun eigen label, dat samen met hun fans werd opgezet en gefinancierd. 
yd2