gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

DISSELDORP, RAJKO

HIPHOP IN NEDERLAND

Label: QUERIDO
Releasedatum: 28-11-2017
Herkomst: NL
Item-nr: 3751740
EAN: 9789021407906
Levertijd: Levertijd: Onbekend

Recensie

Met miljoenen YouTubeviews en Spotifystreams is er de afgelopen jaren een nieuwe, ongelooflijk creatieve generatie Nederlandse rappers opgestaan. Grenzen lijken er nauwelijks te zijn.Hiphop is groter dan ooit.
Speciaal voor dit boek volgde Rajko het afgelopen jaar de tien grootste rappers van dit moment, van zowel de jongste als de oudere generatie. Aan de keukentafel, in de auto en backstage in kleedkamers. Ali B, Typhoon, Fresku, Hef en Sticks, Ronnie Flex, Boef, Jonna Fraser, Sevn Alias en Bokoesam vertellen openhartig hun verhaal. Over hun jeugd, over ambitie en over wat hiphop voor hen betekent. Daarnaast komen ook de belangrijkste namen achter de schermen aan het woord, zoals rapper en labeleigenaar Jiggy Djé en de oprichters van Puna.nl, de grootste hiphopsite van Nederland.
Het resultaat: tien intrigerende portretten die samen een inhoudelijk en indringend beeld schetsen van hiphop in Nederland.
Door Redactie op 2017-10-04

nieuwsbrief