[Concerto] instore-agenda 24 t/m 26 juni
 
Full Image
yd2

BREAKING LEVEES

VRIJDAG 24 JUNI - 17:00

Deze nieuwe rocksensatie uit Amsterdam is jong, geil, hongerig en wát kunnen ze spelen. Niet te missen voor iedereen die houdt van de classics als Led Zep, Deep Purple en CCR, en nieuwere bands als Natural Child en The Strange Boys. Ramblin’ blues, schreeuwende solo’s, rauwe zang, uitgesponnen solo’s, catchy refreinen; alles komt voorbij. Morgen is de albumrelease in Pacific Parc en vrijdag op ons podium.
Uiteraard is de Doctor's Dream EP dan te krijgen op vinyl!

www.breakinglevees.com
yd2

JIMMY ROBINSON

ZATERDAG 25 JUNI - 15:30

Jimmy Robinson is een virtuoze gitarist en songwriter die al zo'n 40 jaar furore maakt met zijn complexe speelstijl en rijke composities, in Amerika en Europa. Op de lange lijst van artiesten voor wie hij opende, staan o.a. John McLaughlin, Jeff Beck, Chick Corea, Bela Fleck, Stevie Ray Vaughn, John Mayall. Hij startte verschillende bands, waarvan Woodenhead onlangs zijn 40-jarig bestaan vierde met een speciaal optreden tijdens het New Orleans Jazz & Heritage Festival. 

www.jimmyrobinsonmusic.com
yd2

LILY KIARA

ZATERDAG 25 JUNI - 16:00

Singer-songwriter Lily Kiara speelt folky songs die zich ontwikkeld hebben tot individuele vignetten en verhalen die de luisteraar bij de strot grijpen. Ze schrijft melodieën met een melancholische ondertoon en speelt haar repertoire met een poëtische stilte waarin ze het publiek op een unieke manier meeneemt. Natalie Merchant, Laura Marling, Ani DiFranco inspireren, maar Lily's nummers zijn authentiek. 

www.lilykiara.nl
yd2

THE AVONDEN

ZONDAG 26 JUNI - 16:00

Marc met een C (zang, gitaar) vermoed dat hij pas na zijn dood beroemd gaat worden. Tot die tijd zal Nachtschade, de eerste plaat met eigen materiaal van The Avonden, onbegrepen blijven. Misschien goed voor een stuk of wat bevreemdde recensies in lokale kranten en enkele optredens voor intimi en aficionado’s. Daar zal het bij blijven. Het is een klein meesterwerk. Marc, Mark met een K (gitaar, basgitaar, piano), Jan-Pieter (basgitaar), Daan (piano), Brenda (zang, mondharmonica) en Noor (cello) hebben met Nachtschade zo'n plaat gemaakt die met elke draaibeurt alleen maar beter wordt. 
yd2

JAPIE'S HOF WINACTIE!

FESTIVALTIP!!!

Op 2 juli is er een leuk festival op de Jaap Edenbaan met o.a. Vaudou Game, Tourist Le MC, Nick Mulvey, Max Meser en Indian Askin! De platen en cd's worden op het festival door ons verkocht! 
kaarten kosten iets meer dan 2 tientjes

kijk voor meer info op
www.japieshof.nl

WIN 2 TICKETS!
We verloten 2x2 kaarten voor het festival via onze Facebook-pagina 
yd2