[Concerto] instore-agenda:
 
Full Image
Beste mensen, 

Deze week op zaterdag Roald van Oosten (ex-Caesar) en zondag een een presentatie van het Matthäus Passion boek van Mischa Spel en Floris Don!

19 februari stonden de heren van Stakbabber (foto boven) op ons podium.
Instore terugkijken kan op ons You-Tube kanaal
yd2

ROALD VAN OOSTEN
(EX-CAESAR)

ZATERDAG 5 MAART - 16:00 

Deze voormalig frontman van o.a. Caesar brengt op vrijdag eindelijk met zijn nieuwe album ‘Oh Dark Hundred’ uit.
Dit zal hij zaterdag op ons podium presenteren! Verwacht een album met avontuurlijke retro-electronica, gitaren en harmonieën. De plaat is deze maand No Risk Disc in de nieuwe Mania!

www.roaldvanoosten.nl
yd2

BOEKPRESENTATIE MATTHAUS PASSION

ZONDAG 6 MAART - 15:00

As zondag 6 maart van 15:00 tot 17:00 is er een presentatie van het nieuwe Matthäus Passion boek van Mischa Spel en Floris Don. 

Het "eerste exemplaar" van het boek zal worden uitgereikt aan Reinbert de Leeuw!!! Countertenor Maarten Engeltjes zal gaan zingen. Entree voor deze presentatie is gratis

Mischa Spel (1975) is redacteur klassieke muziek bij NRC Handelsblad. Daarnaast is ze actief in verschillende jury's binnen de wereld van de klassieke muziek. Als amateur zong ze de Matthäus ook zelf.
Floris Don (1982) is muziekprogrammateur voor Radio 4, artistiek coördinator bij het Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival en medewerker klassieke muziek bij NRC Handelsblad. Hij neemt regelmatig deel aan jury's en het panel van Diskotabel.
yd2

PABLO NOUVELLE

DINSDAG 8 MAART - 15:30 

Deze Zwitserse filmmaker en muzikant zal met zijn band een aantal nummers spelen van het net verschenen album "All I Need"
daarnaast signeersesie en meet & greet
Pablo begon zijn muziekcarrière met het produceren van hiphop en ontdekte zo de soul uit de jaren zestig en zeventig. Nu mixt hij electronica met soul en pop waarbij hij hulp krijgt van vele gastartiesten! 

www.pablonouvelle.com
yd2

HATY HATY

ZATERDAG 12 MAART - 16:00
yd2

MARLE THOMSON

ZONDAG 13 MAART - 16:00
yd2

SIVERT HOYEM

DINSDAG 15 MAART - 17:00
yd2

A BALLADEER

VRIJDAG 18 MAART - 17:00
yd2

77 BOMBAY STREET

ZATERDAG 19 MAART - 16:00
yd2

JOSHUA BAUMGARTEN

ZONDAG 20 MAART - 16:00
yd2