gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Het boek is hier te bestellen of te reserveren in èèn van onze winkels.
Order your copy here, we ship worldwide. If you need any help ordering please contact us at webwinkel@platomania.nl




In zijn fotoboek MUSIC BRINGS US TOGETHER gaat fotograaf Peter Koudstaal op zoek naar het antwoord op de vraag waarom 'music & art'- festivals tegenwoordig zo populair zijn. Het boek dat uniek is in zijn soort bevat niet alleen foto's maar ook tekstuele bijdragen van (internationale) wetenschappers en romanciers zoals onder andere Simon Warner, Keith Still, Merijn de Boer, Martijn Knol, Gilles van der Loo en Sterre van Rossem. MUSIC BRINGS US TOGETHER is een 'must-have', niet alleen voor festivalliefhebbers maar ook voor diegenen die houden van fotografie en graphic design.

Koudstaal begeeft zich als fotograaf ongemerkt tussen de hunkerende feestmassa’s en gaat op analytische manier wijze met zijn onderwerp om. Music Brings Us Together is niet alleen een tijdsdocument maar ook een schitterend vormgegeven visueel sociologisch verslag van een fotograferende muziekliefhebber óf van een muziekminnende fotograaf.









Door Redactie op 2018-01-16

nieuwsbrief