gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

LOCAL NATIVES

SUNLIT YOUTH

Genre: Pop & Rock
Label: LABELS L INFECTIOUS
Releasedatum: 09-09-2016
Herkomst: NL
Item-nr: 3566442
EAN: 4050538221985
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

MAAK KANS OP EEN GRATIS 10-INCH!!!

Degenen die bij ons het nieuwe Local Natives album bestellen maken kans op een exclusieve 10inch!!! We hebben flink wat exemplaren om weg te geven waarvan een aantal die op Lowlands zijn gesigneerd!
De 10inch bevat de nummers Past Lives, Villainy, Fountain of Youth de exclusieve track "Lydon"




Local Natives, een absolute favoriet van deze recensent. Met Gorilla Manor en Hummingbird op zak werd vrijwel ieder optreden een zeer prettig voortstuwend indiepop-festijn. Ritmische kernplaten als Wide Eyes, Sun Hands, Airplanes en Wide Eyes werden moeiteloos afgewisseld met gevoelige tracks als You & I, Colombia en Mt. Washington, schitterend in eenvoud. Sunlit Youth bouwt voorzichtig verder op beide voorgangers, maar is duidelijk meer divers en met name elektronisch van aard. Extra geknutsel, gelukkig zonder gekunsteld resultaat. Het dynamische Villainy opent het album krachtig, opgevolgd door het instrumentrijke en sterk opgebouwde Past Lives. Na het wat zwakkere Dark Days neemt het opzwepende en politiek geladen Fountain Of Youth de touwtjes in handen, aangevuld met het dansbare Masters. Met het tokkelende Jellyfish, gitaarpopliedjes Ellie Alice en Coins, het enigszins vertrouwd klinkende Mother Emanual en Psycho Lovers is het soms even zoeken naar samenhang, maar als altijd overleeft de band het. Ruimschoots. Als altijd. Een moeilijke, maar mooie derde!



nieuwsbrief