gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Met de Cambridge Audio Yoyo M luister je naar een realistische stereo weergave. Deze set bestaat uit 2 speakers die het linker- en rechterkanaal los van elkaar produceren. Elke speaker beschikt over een full range driver en een subwoofer. Hierdoor klinkt de muziek stevig en helder. De luidsprekers zijn ook los van elkaar te gebruiken. Op deze manier heb je 2 losse mono speakers.
De ingebouwde accu gaat maximaal 24 uur mee. Je luistert probleemloos de hele dag naar muziek zonder dat je de speakers op moet laden. U kunt tevens gebruik maken van de USB ingang om uw telefoon op te laden.

Via bewegingsbediening neem je de controle over alle functies. Veeg met je hand over het paneel op de bovenkant om een ander nummer te kiezen of de muziek te pauzeren.

De luidsprekers zijn prachtig bekleed met Engelse stof dat geproduceerd wordt in wereldberoemde weverij van Marton Mills.
De Yoyo M is leverbaar in lichtgrijs, donkergrijs en blauw.

Prijs is per paar.
Door Redactie op 2017-03-16

nieuwsbrief