gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

NEW AMSTERDAM VOICES

NEW AMSTERDAM VOICES

Releasedatum: 06-10-2015
Herkomst: NL
Item-nr: 3467406
EAN:
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

New Amsterdam Voices
New Amsterdam Voices is een zevenstemmige a capella groep uit Amsterdam. Met een frisse mix van jazz en pop brengen zij een vernieuwend geluid dat van begin tot eind weet te boeien.
June Fermie, Vera Buijink, Marieke Smit, Minka Bodemann, Hebe Vrijhof, Pepijn van der Sande en Willem de Beer hebben allen jazz-zang aan het Conservatorium van Amsterdam gestudeerd. Maartje Meijer is hun huisarrangeur en producer.

Geschiedenis
New Amsterdam Voices staan sinds 2011 op locaties als het Bimhuis, Bethany’s Jazz Club, Beauforthuis, verscheidene festivals (o.a. Uitmarkt Amsterdam, Meer Jazz Festival en Jazztival) en andere theaters en jazzpodia door heel Nederland. Ook zijn zij regelmatig op de nationale radio te horen (o.a. bij Mijke & Co op Radio 6 en Opium op Radio 4). In 2013 verleende de groep medewerking aan het debuutalbum van Maartje Meijer, Virgo, dat in oktober van dat jaar werd gepresenteerd in het Bimhuis. In juli 2014 namen zij succesvol deel aan de internationale a capella competitie Vokal Total in Graz, Oostenrijk. Ze wonnen de 2e prijs in de Jazz-categorie en de 3e prijs in de Pop-categorie.
New Amsterdam Voices heeft masterclasses gevolgd bij o.a. Kim Nazarian (New York Voices), Peter Eldridge (New York Voices), Anders Jalkéus (The Real Group) & Michele Weir (arrangeur voor o.a. New York Voices, The Manhattan Transfer).
Door Redactie op 2015-10-15

nieuwsbrief