[Concerto] instore-agenda: IX, Stakbabber, Remy van Kesteren & Erik Kriek
 
Full Image
Beste mensen, 

Bomvolle agenda weer en er zijn een aantal nieuwe instores toegevoegd!
Volgende week donderdag komt Jeremy Loops spelen en verder o.a. Haty Haty (Blaudzun & David Douglas) en Sivert Hoyem (Madrugada) in de planning. 

7 februari stond DeWolff (foto boven) op het podium.
Instore terugkijken kan op ons You-Tube kanaal
yd2

IX

DONDERDAG 18 FEBRUARI - 18:00 

IX is het alter-ego van Marnix Dorrestein. In zijn eclectische pop zitten invloeden uit de sixties, electronische muziek en hier en daar een vleugje Afrika. Je zou Marnix o.a. kunnen kennen van Metro Mortale en Uber-Ich of als gitarist van Kris Berry & Perquisite. Hij heeft ook de laatste twee platen van Herman van Veen geco-produceerd. (tekst: podiuminfo) 
Vinyl van IX - IXTAPE zal tijdens de instore te krijgen zijn!!!

www.whoisix.com
yd2

STAKBABBER

VRIJDAG 19 FEBRUARI - 16:30

Polarized is het debuutalbum van Stakbabber, de band van frontman Mick Ness. Mick Ness, die ooit als vaste waarde deel uitmaakte van de spraakmakende Ultra beweging Oktopus en onder meer Mecano en later cultheld werd in Oost-Europa uit de periode dat hij zanger en gitarist was van de Hongaarse band Sexepil.
Kom vrijdag luisteren naar hun stevige melancholische en donkere gitaarmuziek en het fraaie gekleurde vinyl (met cd) aanschaffen!

www.stakbabber.com
yd2

REMY VAN KESTEREN

ZATERDAG 20 FEBRUARI - 16:00

Remy van Kesteren (1989) speelt al meer dan 25 jaar harp. Hij heeft alles wat voor harp werd geschreven gespeeld en heeft dan ook al veel aan ongewone projecten meegewerkt.
Zaterdag zal hij stukken van zijn laatste album "Tomorrow Eyes" spelen op ons podium 

www.remyvankesteren.com
yd2

ERIK KRIEK

ZONDAG 21 FEBRUARI - 16:00

Striptekenaar en illustrator Erik Kriek is vooral bekend geworden met zijn Gutsman reeks. In the Pines (boek/cd) is een verzameling van vijf beeldverhalen die gebaseerd zijn op Murder Ballads. achter in het boek zit een cd met daarop de vijf bovenstaande nummers, plus de song 'In the Pines', uitgevoerd door de band Blue Grass Boogiemen. Erik Kriek is hierop zelf ook te horen als zanger. Zondag zal Erik Kriek het boek presenteren en signeren en daarnaast een aantal nummers spelen!
 
www.gutsmancomics.com
yd2

THE BLACK TAMBOURINES

DINSDAG 23 FEBRUARI - 16:30

Buzz band The Black Tambourines uit Engeland maakt springerige, melodieuze rock ‘n’ roll met catchy hooks, heftig gitaarwerk en stuwende drums. Probeer maar eens stil te staan op deze hype band! Voor liefhebbers van The Vines, Drenge, Black Rebel Motorcycle Club, Black Lips. Dinsdag 23/2 komen ze voor een instore langs. Woensdag 24/2 staan ze voor een optreden in de Sugar Factory. Voor dat concert verloten we kaarten via Facebook en onder de aanwezigen tijdens de instore.
 
Soundcloud Black Tambourines
yd2

JEREMY LOOPS

DONDERDAG 25 FEBRUARI - 17:00

In thuisland Zuid-Afrika is Jeremy Loops al flink doorgebroken met zijn onweerstaanbare cocktail van Rock, Folk, Jazz en Hip Hop. Nu is het de beurt aan Europa. Nog voor de release van zijn debuutalbum ‘Trading Change’ op 26 februari staan er al uitverkochte shows in Londen en Brussel gepland en ook de show op 23 februari in de Melkweg Max is al helemaal uitverkocht. Een buitenkansje dus om hem om het podium van Concerto bezig te zien. Uiteraard zal ‘Trading Change’ deze middag, een dag voor de officiële release datum, al verkrijgbaar zijn.
 
www.jeremyloops.com
yd2

BRITTA MARIA -
MAURITS FONDSE

VRIJDAG 26 FEBRUARI - 17:00
yd2

EERIE WANDA


ZATERDAG 27 FEBRUARI - 16:00
yd2

FERNANDO LAMEIRINHAS
BOEKPRESENTATIE

ZONDAG 28 FEBRUARI - 15:00
yd2

ROALD VAN OOSTEN
(EX-CAESAR)

ZATERDAG 5 MAART - 16:00 
yd2

MARLE THOMSON



​VRIJDAG 11 MAART - 16:00
yd2

HATY HATY
(BLAUDZUN &
DAVID DOUGLAS)

ZATERDAG 12 MAART - 16:00
yd2

SIVERT HOYEM

DINSDAG 15 MAART - TIJD VOLGT
yd2

A BALLADEER

VRIJDAG 18 MAART - 17:00
yd2