gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

COOL QUEST

FUNKIN BADASS

Genre: Hiphop & Soul
Releasedatum: 24-10-2014
Herkomst: NL
Item-nr: 3330139
EAN: 8714835106906
Levertijd: 3 a 5 werkdagen

Recensie

The Cool Quest bracht eerder al eens een EP (In Spite Of) uit, maar nu is er hun debuutplaat dan uitgekomen. Het dampende wapenfeit draagt de welluidende naam Funkin’ Badass. En daar is meteen ook alles mee gezegd. The Cool Quest combineert de tomeloze energie inzet en uitvoering van acts als Gotcha! Chef’Special en Relax. Funk, jazz, hiphop, dit is een wonderlijk wervelende band met veel vuur, met veel pit.

De prominent, klaterende saxpartijen van Arjen Schipper, de stomende grooves van hechte ritmesectie Ilse de Vries en Thies Bouwhuis, de raps en rhymes van frontman Vincent Bergsma, de synths, scratches en andere soundscapes van Sander Moorlag, het klopt aan alle kanten. Een stel enthousiaste jonge muzikanten die live vast en zeker nog veel meer tot de verbeelding zal spreken. ‘t Aanstekelijke album zal vast door een groot publiek opgepakt gaan worden. Maar ook de bijhorende schare live-optredens zijn The Cool Quest wat mij betreft zeer gegund. Deze gasten staan ongetwijfeld te popelen om ook op het podium enorm de funkin’ badasses uit te hangen.

nieuwsbrief