Gratis Platenbon t.w.v. tien euro tijdens Black Friday

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: op vrijdag 29 november is weer Black Friday!
Ruim 150 prachtige, exclusieve releases zijn vanaf deze dag verkrijgbaar bij je platenzaak.

Om je nog een extra reden te geven om naar je platenzaak te gaan, krijg je tijdens Black Friday (en t/m 6 december, zolang de voorraad strekt) bij aankoop vanaf 20 euro een gratis Platenbon ter waarde van maar liefst 10 euro! Deze kun je na activering inwisselen bij je volgende aankoop en is geldig tot en met 31 januari 2020. Wees er dus snel bij, want OP = OP!

Record Store Magazine
Daarnaast hebben we – in samenwerking met Lust For Life Magazine – een Record Store Magazine gemaakt. Een special van 52 pagina’s, Om je een beetje te gidsen door wat je dit najaar kunt verwachten aan nieuwe releases. Vanaf nu gratis af te halen bij je platenzaak! Met interviews met en achtergrondverhalen over o.a. Barry Hay en JB Meijers, Editors, Def P, Lana Del Ray, Leonard Cohen, The Who en Nona, maar ook kans op mooie prijzen, alle Black Friday releases op een rij en de beste cadeautips voor de feestdagen. Waarmee we vooral willen laten zien: Every Day Is Record Store Day! Of het nu de derde zaterdag van april is, de laatste vrijdag van november, of zomaar een willekeurige dag tussendoor. En hopelijk helpt de Black Friday Platenbon daar een handje bij. We zien je graag terug (in de platenzaak)!


Een overzicht van de deelnemende platenzaken vind je hier.
(let op: niet alle releases zijn overal verkrijgbaar! En op = op, dus ben er snel bij!)

Deze actie is een initiatief van de 100 platenzaken in Nederland, Stichting Record Store Day en Stichting Nationale Platenbon.

Delen:

Meer nieuws

Meld je aan voor de RSD nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze maillijst en ontvang automatisch belangrijke RSD updates in je mailbox. We versturen de belangrijkste updates aangaande onze evenementen om jou als eerste te informeren over onder meer de RSD releases en het instore-programma. Je ontvangt op onregelmatige basis hooguit 10 mails per jaar van ons. Laat je e-mailadres achter en de rest gaat vanzelf.
nieuwsbrief meme 3x2 1 427x640
rsdhart