gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

Recensie

Amsterdam, 2021. Twee tieners worden dood gevonden in het bos bij een uitgebrande auto. Het laatste wat ze aan de politie gemeld hebben is dat er een naakte vrouw onder het bloed in de auto lag. De vrouw is echter spoorloos verdwenen. De speurtocht naar de daders brengt Eric in de wereld van geheime seksfeesten, corrupte politieagenten en nietsontziende huurmoordenaars. Eric komt op het spoor van de verdwenen vrouw en moet alles op alles zetten – ze is tenslotte een belangrijke getuige - om haar heelhuids op het hoofdbureau af te leveren. 
- Op hetzelfde moment klonk een schot en spatte temidden van een zee aan scherven het hoofd van Guus uit elkaar.Hier was een professional aan het werk, wist Eric - SPANNEND, SEXY, GRAPPIG, ACTIEVOL Een boekenreeks gebaseerd op de film met dezelfde titel. In de verhalen komen de karakters terug die wij kennen uit de legendarische film Amsterdamned: Eric Visser, rechercheur bij de dienst zware delicten, zijn inmiddels zestien jaar oude dochter Anneke, en zijn trouwe metgezellen Vermeer en Potter.
Door Redactie op

nieuwsbrief