[Concerto] instore-agenda 29 t/m 31 mei
 
Full Image
Deze week drie optredens:
vrijdag blues en soul van Graham Robins, zaterdag komt Roy Santiago zijn nieuwe plaat presenteren en tenslotte zondag The Leisure Society (in de hoek Belle & Sebastian)
yd2

GRAHAM ROBINS

VRIJDAG 29 MEI - 17:00

Deze singer-songwriter maakt een sfeervolle mengeling van pop, soul, blues, country ala Van Morrison. Met zijn levenslange ervaring en oprechtheid brengt hij elke song als een hartstochtelijke omhelzing naar het publiek. Het maakt niet uit of hij een solo-optreden geeft, een duet doet, een huiskamerconcert geeft of met zijn band optreedt, je krijgt een prachtige performance. 

FACEBOOK EVENT

www.grahamrobins.com
Full Image
yd2

ROY SANTIAGO

ZATERDAG 30 MEI - 16:00

Na het verschijnen van ‘The Great Pretender’ (2012) is Roy Santiago terug met opvolger ‘Devotion’. De eerste single ‘Jiffy Jaffy’ is net uit, werd opgenomen door Torre Florim (De Staat) en gemixt door producer Jon Low (oa War on drugs, Sharon van Etten, Kurt Vile). Het resultaat klinkt geheel anders dan voorganger ‘The Great Pretender’. 

FACEBOOK EVENT

www.roysantiago.nl
Full Image
yd2

THE LEISURE SOCIETY

ZONDAG 31 MEI - 16:00

De Londense band The Leisure Society draait inmiddels al een aantal jaren mee, maar vooralsnog met slechts bescheiden succes.
Dankzij de volle instrumentatie roept de muziek van de band associaties op met die van Belle & Sebastian, maar The Leisure Society zit wat dichter tegen de folk aan. Maandag 1 juni spelen ze in Paradiso

FACEBOOK EVENT

www.theleisuresociety.co.uk
Full Image
yd2

UPCOMING

za 06 jun 16:00 Yuri Honing
zo 07 jun 16:00 
Where The Candybeetle..
vr 12 jun 17:00 Jon Regen
za 20 jun 15:00 Roosbeef
zo 21 jun 16:00 Fuz

www.concerto.nl/concerto-podium
yd2