Stephen Malkmus instore, Beatles albumrelease & meer!
 
Full Image
Een instore waar we naar uitkijken! Ex-Pavement frontman Stephen Malkmus komt ism Ijland Studio een optreden geven ter ere van zijn nieuwe soloalbum. Wat Malkmus de afgelopen jaren zoal deed? Hij maakte de soundtrack voor de Netflix-serie Flaked en coverde Bob Dylan, maar werkte vooral uitgebreid aan zijn nieuwe solo-album Groove Denied. Een plaat vol met synthesizers, softwaregeluiden en drumcomputers. Wat meer over weten? Lees hier dan interview van The Daily Indie met Stephen. 

Zondag as 22 september 16:00, be there! Facebook event

 

 

 

Full Image

Beatles - Abbey Road albumrelease

Abbey Road bestaat 50 jaar en komt opnieuw uit in een remastered editie.Niet alleen zijn de 17 albumtracks opnieuw gemixt en opgepoetst, ze zijn ook nog eens aangevuld met maar liefst 23 nooit eerder uitgebrachte demo‘s en andere opnames.
Check het Facebook event voor updates en meer info en alvast bestellen kan HIER

Voor de eerste kopers van het album hebben we in de aanbieding (op=op)...

-Gratis kop Concerto Koffie
-Verloting van een flink aantal canvasdoeken
-Vijf mooie foto prints (21x21 cm) en set postcards erbij cadeau
-Abbey Road poster met alle formats erop
-Een spray om je "eigen Abbey Road zebrapad" te maken

 

 

 

Full Image
20% korting op al het 2e hands LP's in deze bakken!
20% korting alle Pro-Ject draaitafels die op voorraad zijn!
opruiming nieuw vinyl met kortingen van 50% of meer!

 

 

 

Full Image

Nieuwe Concerto t-shirts!

Nieuwe voorraad Concerto t-shirts binnen, ook weer voor de dames en de kleintjes! 
Ook online te bestellen.

 

 

 

Instore agenda:

Full Image

The Vices 

Vrijdag 20 september 17:00

Met een mix van surf, rock en garage klinken The Vices als de liefdesbaby van The Strokes en The Growlers en ze komen op de dag van release optreden en de EP Life Grows presenteren!
Full Image

Marvin Dee Band

Vrijdag 27 september 17:00

Marvin Dee Band leent uit alle genres en laat deze moeiteloos samenkomen tot een eigen geluid wat zich niet snel laat vergelijken. Rock/Americana met een poppy Nederlands randje, vooral te herkennen aan de meerstemmige zangarrangementen. Liedjes vol dynamiek en dramatiek die de luisteraar meenemen op een avontuur waarvan de bestemming veelal onvoorspelbaar blijft. 
Full Image

Sven Ratzke

Zaterdag 28 september 16:00

De Duits-Nederlandse zanger en entertainer Sven Ratzke is na het internationale succes van zijn show en album Starman nog niet klaar met David Bowie. Aan de vooravond van zijn Europese tournee in 2019/2020 brengt hij zijn nieuwe album Where Are We Now met Bowie songs uit . Ratzke brengt Where Are We Now niet alleen op album uit maar brengt de muziek en verhalen ook naar de theaters. 
Full Image

Harald Austbø

Zondag 29 september 16:00

Harald Austbø studeerde in 2005 af aan de theaterschool Antwerpen en in 2011 aan het conservatorium van Amsterdam in de richting cello-jazz. Hij is actief in de Amsterdamse jazz-scene, speelt in meerdere bands en acteert en componeert voor muziektheaterproducties. In zijn solo-project combineert hij zijn theatrale kwaliteiten, zoals het transformeren in personages en het leveren van maatschappijkritiek , met eigentijdse cello-technieken en human beatbox

 

 

 

Uitschrijven voor deze nieuwsbrief kan hieronder.
Inschrijven kan via HIER

 

 

 

yd2