Uitnodiging Concerto's Blossom Sessions no.3!
 
Full Image
Kom langs in Concerto op zondag 3 maart en ontdek muziek van eigen bodem tijdens de derde Blossom Sessions! Ditmaal een divers programma: folk, indie, garage en punk. Line-up: Sophie Janna, Loui Lind, Timothy Hull en Lilith! 
Kijk voor meer info in het Facebook event
Full Image

Sophie Janna

Aanvang 14:00
Sophie Janna zingt liedjes uit lang vervlogen tijden alsof ze gisteren geschreven zijn én troostrijk eigen werk. Met vrolijke praatjes tussendoor gaan alle liedjes stiekem over doffe ellende. Daar valt je eigen leven dan weer goed bij mee. Met haar percussieve speelstijl, de bijzondere instrumenten die ze bespeelt en haar intense, gevoelige stem klinken de eeuwenoude folksongs zo nieuw als haar eigen muziek. Sophie begeleidt zichzelf op gitaar, mbira, bodhrán, of helemaal niets.

Facebook pagina Sophie Janna 
Full Image

Timothy Hull

Aanvang 15:00
Timothy Hull is een alom gewaardeerde singer-songwriter uit Whidbey Island Washington. Zijn liedjes zijn dromerig en levendig, groots en teder. Timothy Hull brengt moeiteloos het persoonlijk samen met het politieke, het lokale met het globale, en het vergane met het nu. 


Website Timothy Hull
Full Image

Loui Lind

Aanvang 16:00
Loui Lind is een theatrale indierockband bestaande uit Louise Lindskov, Eszl De Vois, Ido Zilberman en Tom Ogilvie. De muziek behandelt donkere thema‘s en begeeft zich daar waar de grens tussen lelijk en mooi vervaagt.

Facebook pagina Loui Lind
Full Image

Lilith

Aanvang 17:00
Drie eigenzinnige meiden met een gezonde dosis punkattitude en een rugzak vol muziekachtergronden. Tessa begon al bijna tien jaar geleden met het schrijven van liedjes op haar kamer, Inge studeert momenteel aan de Metal Factory in Eindhoven en dit jaar studeert Maaike af aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Samen vormen zij Lilith. Een band geïnspireerd door de riot-grrrlmovement uit de jaren 90 en die niet bang is voor een goede popformule. De nummers zijn catchy, hard en melodieus. Zelf beschrijven zij hun stijl als de liefdesbaby uit de lesbische relatie tussen Brody Dalle en Taylor Swift.

Facebook pagina Lilith
yd2