[Concerto] instore-agenda 19 t/m 22 mei
 
Full Image
yd2

JEANGU MACROOY

DONDERDAG 19 MEI - 17:30

Jeangu Macrooy groeide op in Paramaribo maar besloot zijn muzikale carrière voort te zetten in Nederland. Er ontstond een samenwerking met producer Perquisite, en eind 2015 werd hij getekend bij diens label Unexpected Records. Op Jeangu's debuut-EP 'Brave Enough’ staan zijn bijzondere stem en persoonlijke nummers centraal, ondersteund door een gelaagde productie die zich beweegt van stoer en rauw naar klein en kwetsbaar.

www.jeangumacrooy.com
yd2

RONALD SNIJDERS

VRIJDAG 20 MEI - 17:00

Vrijdag verschijnt het album The Nelson & Djosa Sessions van fluitist Ronald Snijders en producers duo Nelson & Djosa. 
Gastartiesten zijn Bassekou Kouyate & Ngoni Ba, Azymuth, Avishai Cohen, Edmar Castaneda, Jamire Williams, Dwight Trible, Orlando Julius & The Heliocentrics en Ed Motta. 

www.facebook.com/RonaldSnijders
yd2

THE TIBBS

ZATERDAG 21 MEI - 16:00

Van het eerste album 'Cleaned Out' - uitgebracht in eigen beheer - waren we bij Concerto al fan. 'Takin Over' is de tweede plaat van deze soul-funk band en klinkt zo nog beter. Tip voor liefhebbers van retro-funk in de hoek van Daptone Rec, Sharon Jones, New Mastersounds etc

www.thetibbs.nl
yd2

LUMINIZE

ZONDAG 22 MEI - 16:00

De meiden van Luminize worden geïnspireerd door poprock powervrouwen als P!nk, Gwen Stefani, Kelly Clarkson en Hayley Williams. 
De band speelt in thuisland Kroatië en in Nederland op grote podia en festivals zoals Bospop en Parkpop.  ‘All Or Nothing’ is de titel van het debuutalbum dat Luminize komt presenteren op ons podium!

www.luminizemusic.com
yd2