gratis-verzending vanaf 75,- of afhalen in de winkels van Concerto en Plato voor 16:00 besteld morgen in huis Winkels Service

VARIOUS

TROUW BOEK

Releasedatum: 10-12-2014
Herkomst: NL
Item-nr: 3348429
EAN: 9789082309201
Dit artikel is vervallen en niet meer leverbaar

Recensie

Het Trouw Boek bevat aan groot aantal exclusieve foto’s, persoonlijke anekdotes en interviews met verschillende deejays, personeel en oprichters. Het bevat gesprekken met alle Innervisions artiesten en interviews met onze residents zoals Tom Trago en Job Jobse. Daarnaast hebben een kakofonie aan internationale stemmen zoals Gerd Janson en Optimo hun gedachten opgetekend in het boek. Onze oprichter en creatief directeur Olaf Boswijk zegt jou vaarwel met een persoonlijke brief en een uitvoerige geschiedenis van de locatie is verwerkt in de conversaties met de architecten en ontwerpers, die verhalen bevatten die terugreiken naar de voorgangers van Trouw, zoals 11. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat het boek alleen wordt uitgegeven in het Engels.

Het Trouw Boek is dé kans op een uniek inzicht achter de schermen en een blik op de mensen die aan Trouw hebben meegewerkt. Het boek verkent de ideeën en de visie die Trouw hebben gevestigd als een interdisciplinaire ruimte waarbij cuisine, architectuur, community en conceptuele kunst met elkaar worden verbonden. De Trouw Box set (genummerde oplage van 250) gaat nog een stapje verder en bevat twee vinylplaten met tribute tracks van onze residents, foto’s van achter de schermen, een geïllustreerde kaart van Trouw en fysieke overblijfselen van het gebouw! De dag van publicatie staat nu gepland op midden december.
Door Redactie op 2014-12-11

nieuwsbrief