Rolling Stones Release Party's en Pop-up Store
 
Beste lezer,
Op 20 oktober verschijnt het nieuwe album Hackney Diamonds van The Rolling Stones en wij gaan een lekkere ouderwetse avondverkoop doen! Op 19 oktober zijn onze winkels geopend vanaf 23:00 en dan zal het album door de speakers in de winkel gedraaid worden. Vanaf 00:00 mag het album verkocht worden zodat jij als eerste kunt genieten van de nieuwe plaat. Ook zullen er goodies weg te geven zijn zoals een lanyard en een exclusieve poster (OP=OP) dus wees er op tijd bij.

‘Hackney Diamonds’ is het eerste eigen werk sinds A Bigger Bang uit 2005. Het album is vernoemd naar de buurt Hackney in Londen dat als epicentrum van de moderne kunst geldt. Het werd opgenomen in verschillende studio’s waaronder de Henson Studios in LA, Electric Ladyland in New York en Sanctuary Studios in Nassau op de Bahamas. De productie lag in de handen van Grammy Award winnaar Andrew Watt, die ook al met Iggy Pop, Pearl Jam en Elton John werkte.
Het opzwepende ‘Angry’ is de eerste single en vormt de ouverture van het album dat in totaal twaalf nieuwe nummers telt.

Er komen van Hackney Diamonds verschillende versies op Vinyl en CD en er verschijnt ook een CD/Blu-ray boxset.

Ga naar platomania.nl/rolling-stones voor een overzicht en om het album direct te bestellen. Online reserveren en afhalen in de winkel is ook mogelijk.


Bestel 'Hackney Diamonds' hier
Onze winkels:

 

 

 

Rolling Stones Pop-Up Store

yd2
Ook zal er een speciale Rolling Stones Pop-Up Store aan de Grote Markt in Groningen zijn. De locatie van deze tijdelijke winkel heeft natuurlijk alles te maken met de expositie Unzipped over The Rolling Stones die sinds juli dit jaar in het Groninger Museum te bewonderen is. Deze wordt op 20 oktober om 13:00 geopend door niemand minder dan Leo Blokhuis. De Pop-Up Store is opgezet i.s.m. platenmaatschappij Universal
In de winkel is ook een podium gebouwd waar, met name in de weekends, bands op zullen treden. Een heel bijzondere attractie van de Pop-Up Store in Groningen is een uitgebreide expositie van 200 unieke foto’s van The Rolling Stones. Hoogtepunten zijn o.a. de originele foto’s van de eerste shoot van The Rolling Stones ooit. Een expositie in Nederland is natuurlijk ook niet compleet zonder uniek beeld van het geruchtmakende optreden in 1964 van de band in het Kurhaus in Scheveningen. Er zijn ook originele foto’s te zien van de sessies voor het Beggars Banquet album. In de komende weken zullen nog meer activiteiten aangekondigd worden. Kortom, een dagje Stones in Groningen is vanaf 20 oktober nog leuker.
 
De Pop-Up Store is open van 20 oktober tot en met 18 november.

Grote Markt, Groningen
Openingstijden:
Maandag 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag t/m zaterdag 10.00 - 18.00 uur
Zondag 12.00 - 17.00 uur
Gratis Typex print // OP=OP
Onze bevriende kunstenaar en striptekenaar Typex heeft speciaal voor ons een exclusieve Stones print gemaakt en snelle kopers krijgen die er gratis bij! Bij de CD een print van 21x21cm en bij de LP een grotere print van 30x30cm
De singles 'Angy' en 'Sweet Sounds of Heaven' zijn verkrijgbaar op 10 inch vinyl met de op de B-kant een ets. Ook te krijgen als CD-single.